محل لوگو

تحقیق درباره نقش بازی در پرورش خلاقیت کودکان

تحقیق درباره نقش بازی در پرورش خلاقیت کودکان

تحقیق درباره نقش بازی در پرورش خلاقیت کودکان  در 50 صفحه با فرمت word و قابل ویرایش   مقدمه: کودکان نیروهای بالقوه ای هستند که برای تداوم و انتقال ارزشها به نسلهای آینده باید مورد توجه قرار بگیرند. زیرا در سنین بالا به دلیل مشغله های فراوان و تحکیم تربیتهای مختلف، بسیاری از ...

6,000 تومان
5,700 تومان

مقاله درباره هیدروژناسیون

مقاله درباره هیدروژناسیون

مقاله درباره هیدروژناسیون در 58 صفحه و با فرمت word   وضعیت قرار گرفتن در زنجیره کربنی یا شرایط محیطی ملکول تری گلیسرید ممکن است با سرعت های مختلف هیدروژنه یا ایزومریزه شود. برای مثال وقتی روغن سویا به صورت غیر کامل و بخشی[1] هیدروژنه می شود حداقل سی استر مختلف لینولنیک، ...

5,000 تومان
4,750 تومان

تحقیق درباره قارچ کشها

تحقیق درباره  قارچ کشها

تحقیق درباره قارچ کشها در 20 صفحه با فرمت word ترکیبات معدنی (غیرآلی) گوگرد گوگرد اولین قارچ کش موثر بوده که استفاده از ان به قرنها پیش بر میگردد. این ماده به عنوان یک قارچ کش محافظتی است که روی جوانه زنی کنیدیوم اثر بازدارندگی دارد. استفاده از ترکیب گوگرد و آهک ابتدا برای کنترل ...

25,000 تومان
15,000 تومان

تحقیق درمورد قارچهای خوراکی

تحقیق درمورد  قارچهای خوراکی

تحقیق درمورد قارچهای خوراکی در 40 صفحه با فرمت word و قابل ویرایش مقدمه تاریخچه كشت و استفاده از قارچهای خوراكی در ایران و جهان با توجه به اسناد ومداركی كه در دسترس است تاریخ مصرف قارچهای خوراكی به عنوان غذا و دارو ‏به‏ زمانی بسیار دور برمی‏گردد بطوری كه حتی انسانهای ...

25,000 تومان
16,250 تومان

مقاله درباره فراوری گوجه فرنگی در سردخانه

مقاله درباره فراوری گوجه فرنگی در سردخانه

 مقاله درباره فراوری گوجه فرنگی در سردخانه در 10 صفحه با فرمت word و قابل ویرایش فهرست مطالب: هدف و دامنه كاربرد آماده سازي گوجه فرنگي بسته بندي بارگيري در وسايل ترابري مجهز به تجهيزات سرمازا يا سردخانه شرايط بهينه در طي ترابري با وسايل نقليه مجهز به تجهيزات عملياتي كه ...

25,000 تومان
12,500 تومان

مقاله درباره فرآوری مواد غذایی با استفاده از فشار هیدروستاتیک بالا

مقاله درباره فرآوری مواد غذایی با استفاده از فشار هیدروستاتیک بالا

مقاله درباره فرآوری مواد غذایی با استفاده از فشار هیدروستاتیک بالا در 8صفحه با فرمت word مقدمه مواد غذایی را می توان با استفاده از فرآیندهای حرارتی یا غیر حرارتی نگهداری نمد. فرآیندهای حرارتی (تحت عناوین حرارت دادن و پختن )علاوه بر غیر فعال نمودن میکروارگانیسم ها، بر کیفیت ...

25,000 تومان
12,500 تومان

مقاله درباره فرایند انجماد مواد غذایی

مقاله درباره فرایند انجماد مواد غذایی

مقاله درباره فرایند انجماد مواد غذایی در 10 صفحه با فرمت word و قابل ویرایش پيشگفتار آئين كار فرآيند انجماد مواد غذايي و عرضه آن كه بوسيله كميسيون فني نگهداري مواد غذايي در سرد خانه زير صفر تهيه و تدوين شده و در هشتادمين كميته ملي استاندارد فرآورده‏هاي كشاورزي و غذائي مورخ ...

25,000 تومان
12,500 تومان

تحقیق درباره فرآیند تولید سوسیس

تحقیق درباره فرآیند تولید سوسیس

تحقیق درباره فرآیند تولید سوسیس  در 9 صفحه با فرمت word <<برسی فنی جهت اشنای به روشهای تولیدوبرآوردهای فنی جهت انجام محاسبات در تعیین مقادیر مایحتاج واح دها>> ((ارزیابی روشهای مختلف تولید و گزینش روش بهینه)): تو لیدروش فرآیند تولید سوسیس و کالباس در تمامی واحد مشابه می ...

25,000 تومان
12,500 تومان

تحقیق مراحل تهیه قند از چغندر قند

تحقیق مراحل تهیه قند از چغندر قند

تحقیق درباره  مراحل تهیه قند از چغندر قند در25 صفحه با فرمت word و قابل ویرایش مراحل تهيه قند از چغندر قند مراحل حمل چغندر قند به كارخانه را مي توان در نمودار زير مشاهده كرد. دستگاه تخليه خاك برگشتي به كاميون كاميون حامل خاك توزين خروج از كارخانه اولين مرحله كه در كارخانه ...

25,000 تومان
12,500 تومان

مقاله درباره مراحل تولید عسل

مقاله درباره  مراحل تولید عسل

مقاله درباره مراحل تولید عسل در 70 صفحه با فرمت word و قابل ویرایش چكيده 1ـ1ـ مشخصه طرح : عنوان طرح تهيه عسل و بسته‌بندي در بسته‌هاي 50 و 100 گرمي (صادراتي ) مي‌باشد . طبق استاندارد شماره 92 ايران چنين تعريف شده است : عسل محصولي است طبيعي كه توسط زنبورهاي عسل از شهد گل و يا شهد ...

25,000 تومان
16,250 تومان

تحقیق درباره مربا و مارمالاد و ژله مربا ويژگيها و روشهاي آزمون

تحقیق درباره مربا و مارمالاد و ژله مربا ويژگيها و روشهاي آزمون

تحقیق درباره مربا و مارمالاد و ژله مربا ويژگيها و روشهاي آزمون در 20 صفحه با فرمت word و قابل ویرایش مربا و مارمالاد و ژله مربا ويژگيها و روشهاي آزمون 1 ـ هدف هدف از تدوين اين استاندارد تعيين ويژگيها , بسته‏بندي , نشانه‏گذاري , نمونه‏برداري و روشهاي آزمون مربا و مارمالاد و ...

25,000 تومان
12,500 تومان

مقاله درباره مضرات مصرف نمك

مقاله درباره مضرات مصرف نمك

مقاله درباره مضرات مصرف نمك در 8 صفحه با فرمت word و قابل ویرایش مضرات مصرف نمك نمك خوراكي (edible salt) يك ماده معدني و بـلـورين است كه عمدتاً از سـديم كلرايد (sodium chloride) تشـــكيل يافته است. از جمله مصارف نـمك خوراكـي مي تـوان بـه طـعم دهـي بـه مـواد غـذايـي، به عنوان يك نـگهدارنده ...

25,000 تومان
12,500 تومان

مقاله نقش فناوری نانو در صنایع غذایی

مقاله نقش فناوری نانو در صنایع غذایی

مقاله درباره نقش فناوری نانو در صنایع غذایی در 40 صفحه و با فرمت word و قابل ویرایش مقدمه: نانو تکنولوژی به عنوان تکنولوژی قدرتمند قادر است که سیستم غذایی و کشاورزی را متحول کند .امنیت سیستم غذایی و کشاورزی، درمان بیماری زایی با سیستم توزیع دارو و ابزارهای جدید بیولوژیکی ...

25,000 تومان
13,750 تومان

دانلود پاورپوینت پزشکی ( بیوشیمی بارداری biochemistry of pregnancy )(۳۴ اسلاید انگلیسی و فارسی)(قابل ویرایش)

دانلود پاورپوینت پزشکی ( بیوشیمی بارداری biochemistry of pregnancy )(۳۴ اسلاید انگلیسی و فارسی)(قابل ویرایش)

دانلود پاورپوینت پزشکی ( بیوشیمی بارداری biochemistry of pregnancy ) (۳۴ اسلاید انگلیسی و فارسی) پروتئين‌هاي اختصاصي بارداري متعددي وجود دارد كه همگي از تروفوبلاست‌ها نشئت مي‌گيرند كه رايج‌ترين آنها كه مورد اندازه‌گيري قرار مي‌گيرد هورمون HCG است. اين هورمون پس از سنتز به ... ...

اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما